nova beeldje

De Tiger-stone bestratingsmachine van VANKU BV heeft in Amerika een belangrijke internationale innovatieprijs in de wacht gesleept.

Tijdens een bijeenkomst van de CURT (Construction Users Round Table) in Phoenix, Arizona werd de Tiger-stone als 1 van 4 winnaars gekozen uit 697 nominaties wereldwijd.

Deze innovatie prijs wordt ieder jaar uitgereikt door de CIF (Construction Innovation Forum), een onafhankelijke organisatie die als doel heeft om innovaties in de bouwwereld te bevorderen. Tiger-stone was eerder al genomineerd voor de Herman Wijffelsprijs, de innovatie top 100 prijs en de succesaward. Met het winnen van de NOVA Award wordt Tiger-stone voor de eerste keer met de hoofdprijs beloond.

“Het winnen van de NOVA Award is een geweldige beloning voor ons werk en een grote stap voorwaarts. Het is een belangrijke internationale prijs, uitgereikt in Amerika. Dit betekent de definitieve doorbraak van Tiger-stone in het buitenland. Wij zijn hier heel erg trots op”, aldus Henk van Kuijk, uitvinder van de Tiger-stone.

Henk 007